Sajam automobilčića u subotu na Trgu slobode, biće predstavljeno 10.000 eksponata

Treći Sajam automobilčića održaće se u subotu, 27. juna na Trgu slobode.
Sajam automobilčića u subotu na Trgu slobode, biće predstavljeno 10.000 eksponata
Foto: Pixabay
Na sajmu će se predstaviti više od 30 izlagača, a građani će moći da pogledaju 10.000 eksponata i maketa igračaka.
 
Takođe, na centralnom gradskom trgu će se naći vatrogasna i policijska kola, poligoni za vožnju, biće organizovane i predstave za decu. Zainteresovani će moći i da isprobaju naočare koje simuliraju stepen alkoholisanosti.
 
"Sajam afirmiše kolekcionarstvo ali i razne programe orijentisane ka edukaciji o bezbednosti u saobraćaju, usmerene pre svega ka mladima uzrasta do 15 godina. Tako da, uz zabavu i razgledanje, očekuje vas i edukativni sadržaj", poručuju savezi vozača Vojvodine i Novog Sada, koji su organizatori ovog događaja.
 
Događaj počinje u subotu u 17 časova
  • Limun

    24.06.2020 13:49
    SPS an an an
    To organizuju lokalni SPS-ovci da se zabavljaju, plaća uglavnom parking servis. Opšte je poznato da SPS nije dotukla ni revolucija ni DS a ni SNS izgleda, tako da se ovog virusčića sigurno ne boje.
  • Zvoncica!

    24.06.2020 11:22
    Covid?
    Sta je sa Covidom? Sa Covidom sta je? Svi pljuju krizni stab a okolo igrarija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič