Dunavski NS market za vikend na Ribarskom ostrvu

Dunavski NS market održaće se za vikend, 27. i 28. juna, na Ribarskom ostrvu u bašti gastro bara "Berta".
Pedeset izlagača će predstaviti svoje proizvode, a posetioci će moći da kupe prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike i porculana. Na tezgama će se naći i nekoliko vrsta nakita, dekoracija za kuću, tekstil, kao i organska hrana. 
 
U subotu, 27. juna, nastupiće i sastav Two Fingers, nakon kojih će zasvirati Amajlija. U nedelju, 28. juna, na repertoaru je duo Dijana Stena i Boban Dževerdanović, koji će predstaviti italijansku muziku.
 
Za humanitarni deo događaja je zadužena radionica Wooden kraft, koja će za svaku kupljenju drvenu spatulu ili varjaču na njihovom štandu poslati SMS poruku na UNICEF-ov broj za srećnije detinjstvo. To možete učiniti i sami, slanjem poruke sadržaja "100", "200" ili "500" na broj 9656, čime ćete podržati da se vaš mesečni račun zadužuje za 100, 200 ili 500 dinara.
 
Pet Market će prodajom ručno rađenih proizvoda u dekupaž tehnici sakupljati novac za lečenje, hranu i zbrinjavanje napuštenih životinja.
 
Biraće se i "Naj štand", te su spremljene nagrade za publiku i izlagače. 
 
Događaj će oba dana vikenda trajati od 11 do 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič