Letnji bazar u ponedeljak u CK13

Letnji bazar u Autonomnoj zoni CK13 održaće se u ponedeljak, 29. juna od 17h u Omladinskom centru CK13.
Bazar će biti otvoren od 17h do 21h, a od 19h održaće se radionica izrade vrećica za voće i povrće od recikliranog tekstila.
 
"Bazari u Crnoj kući se održavaju sezonski i zamišljeni su kao podrška malim lokalnim proizvođačima i rukotvorcima, kao prostor za prezentaciju i plasman proizvoda, međusobno upoznavanje i povezivanje. Pored prodajnog karaktera, Bazar organizujemo i kao društveni događaj kroz male edukativne i zabavne aktivnosti", navode u CK13.
 
I na ovom, kao i na prethodnim bazarima u Crnoj kući, imaćete prilike da pronađete unikatni nakit, prirodnu kozmetiku, aktivističku literaturu, redizajniranu garderobu i druge razne rukotvorine.
 
Događaj možete podržati donacijama tokom trajanja programa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".