Tribina "Novi Sad na vodi? Vidi, gari, ne može!" u ponedeljak kod Brodogradilišta

Tribina "Novi Sad na vodi? Vidi, gari, ne može!" održaće se u ponedeljak, 14. septembra na prostoru preko puta Brodogradilišta, kod dolme (kraj ulice Jerneja Kopitara).
Tribina "Novi Sad na vodi? Vidi, gari, ne može!" u ponedeljak kod Brodogradilišta
Foto: 021.rs
"Na tribini će se otvoreno i kritički govoriti o ovom, još jednom netransparentnom i korupcionaškom projektu u Novom Sadu, gde se javna dobra uništavaju zarad interesa moćnika povezanih sa vlašću", navode organizatori događaja.
 
Na tribini će govoriti arhitekta Dragoljub Bakić, arhitekta i profesor Univerziteta u Novom Sadu Darko Reba, vanredni profesor na Filozofskom fakultetu Boris Popov, docentkinja na Filozofskom fakultetu Bojana Bodroža i bivši gradonačelnik Novog Sada i šef novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković.
 
Moderator je novinar Nedim Sejdinović iz Centra za održive zajednice.
 
Tribina će početi u 18 časova.
 
Skup organizuju pokret "Novi Optimizam" i Centar za održive zajednice iz Novog Sada, uz podršku Fondacije za otvoreno društvo.
  • Dete rock'n rola

    14.09.2020 16:41
    @ Joki
    Molim te i preklinjem da vise nista ne pises.
    Zao mi je slova i recenica.
  • Pa ja ne mogu

    14.09.2020 16:00
    @Botina

    Pa i jesi glupa botina, ne mozes da udjes tamo da sE DrOgIRaS, vidi se da pojma nemas.
  • Vlada

    13.09.2020 12:32
    @Ivan

    Kažrm da će moja nekretnina tada vredeti 3 soma po kvadratu, pošto ovi novi krševi mogu sasmo da sanjaju o kvalitetu i lokaciji moje 'ruševne' zgrade iz 80-tih, paćeniče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič