Izložba fotografija Marije Erdelji od četvrtka u Muzeju Vojvodine

Izložba fotografija pod nazivom "Krzno" autorke Marije Erdelji biće otvorena u četvrtak, 17. septembra u Muzeju Vojvodine.
Izložba fotografija Marije Erdelji od četvrtka u Muzeju Vojvodine
Foto: 021.rs
Serijom aktova, velikog formata, autorka skreće pažnju na važnost očuvanja ekosistema i zaštitu životinjskih vrsta koje izumiru ili su ugrožene, a koriste se u izradi krznenih ukrasa.
 
Na izložbi će se prisutnima obratiti direktorica Muzeja Vojvodine Tijana Stanković Pešterac i pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević. Izložbu će otvoriti glumac i pozorišni reditelj Radoslav Rale Milenković.
 
Događaj će početi u 20 časova.
 
Na otvaranju izložbe, kao i tokom trajanja iste poštovaće se sve propisane mere prevencije. Prilikom dolaska u Muzej obavezno je nošenje zaštitne maske i poštovanje distance, na ulazi u Muzej svim posetiocima meri se temperatura.
 
Postavka će moći da se pogleda do kraja oktobra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič