Predstavljanje "Vodiča kroz Almaški ambijent" u Svilari

"Vodič kroz Almaški ambijent" autora prof. dr Nikole Grdinića biće predstavljen danas, 21. septembra u Kulturnoj stanici Svilara.
Predstaviće ga Udruženje građana "Almašani".
 
O knjizi, koja obiluje mnoštvom do sada nepoznatih, ili malo poznatih podataka o istoriji kraja, govoriće autor prof. dr Nikola Grdinić, recenzenti dr Nevena Varnica i dr Darko Polić, a uživo će se iz Pariza uključiti i Sonja Bajić koja priprema mapu Almaškog kraja inspirisanu Vodičem. 
 
Izdanje je nastalo u okviru projekta "Intelektualna topografija Almaškog kraja" kojim Almašani daju doprinos Novom Sadu kao Evropskoj prestonici kulture.  
 
Događaj će početi u 19 časova.
  • Lala

    21.09.2020 09:28
    ?
    Najlon je "daleko" inspekciji. Još je gora slika kod i oko Futoške pijace,s ona im je pod nosom pa ili uzimaju reket ili neznaju svoj posao, kad je tamo nemoguće peške proći
  • Ggg⁸

    20.09.2020 06:31
    Sve je to super,novi sad grad kulture a u petak sam prolazila pored naše čuvene najlin pijace i zgrozila se od poređanih " pakovanja" ,ljudi ostavljaju pakete,kutije da bi čuvali mesto a niko ne razmišlja o tome da kada ulazite u grad to vam je prva slika- poređani kartoni i krpe,strašno izgleda,zar grad tako treba da izgleda? Ne zaboravite uvek je bilo da ono što prvo vidiš to ti ostavlja utisak o gradu,osobi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič