Mini festival eksperimentalne muzike u petak i subotu u CK13

Mini festival eksperimentalne muzike, pod nazivom "Zvučna komora", održaće se u petak i subotu, 2. i 3. oktobra u Omladinskom centru CK13.
Program:
 
Petak, 2. oktobar
 
KSEA - ambijentalni/dron/gitarski projekat Ivana Tasića iz Smedereva. Prvo izdanje "Indignation" je objavila etiketa "Tribal Rajber" 2018. godine.
 
Shaan - elektro/industrial/minimal projekat Jovane Ivanjac. Njene kompozicije se kreću od čistog drona do stalno menjajućih poliritmičkih struktura. 
 
Subota, 3. oktobar
 
Goran Lončarević - u svom zvučnom kolažu kombinuje post-minimalističke dron i ambijent pejzaže, najčešće izvedenih iz semplova klavira i violine, zalazeći tako u polje moderne klasike. Hladna, elektro-akustična repeticija.
 
Šavmart (Drone Travolta) - autor koji spaja ogoljen i minimalistički zvuk, lupove i modulacije u višeslojne kompozicije: specifičan koloplet dron i dark ambijentala. Hardverski sintisajzeri i gitarske efekt pedale predstavljaju bazu njegovih improvizacija.
 
U skladu sa merama zaštite, broj karata će biti ograničen. Cena karte će oba dana biti po 300 dinara, a koncerti počinju od 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič