Besplatna predavanja o mentalnom zdravlju u Domu zdravlja na Limanu

Besplatna predavanja na temu mentalnog zdravlja biće organizovana danas, 12. oktobra i 9. novembra u Upravnoj zgradi Doma zdravlja na Limanu IV, na Bulevaru cara Lazara 75.
Besplatna predavanja o mentalnom zdravlju u Domu zdravlja na Limanu
Foto: Pixabay
Ova predavanja Dom zdravlja "Novi Sad" organizuje u okviru projekta "Da li brinemo o svom mentalnom zdravlju i zašto ne", a u cilju promocije mentalnog zdravlja, prevencije mentalnih poremećaja i edukovanja i sticanja psiholoških tehnika samopomoći. 
 
Suština mentalnog zdravlja je jasna u definiciji Svetske zdravstvene organizacije - "Zdravlje predstavlja kompletno fizičko, mentalno i socijalno blagostanje, a ne samo odsustvo bolesti i nemoć". Mentalno zdravlje predstavlja integralni deo ove definicije.
 
Predavači će biti dr Nevena Terzić Malenčić, neuropsihijatar i Anela Đanković, psiholog.
 
Oba predavanja počeće u isto vreme - u 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič