Solidarni bazar u subotu u CK13

Solidarni bazar održaće se u subotu, 6. februara u Omladinskom centru CK13.
Neformalni kolektiv Solidarnih drugarica organizuje još jedan Solidarni bazar u Crnoj kući.
 
One su kroz akciju "Jakna srce greje" prikupile i distribuirale veliku količinu praktične zimske odeće beskućnicima i socijalno ugroženom stanovništvu Novog Sada, ali je tom prilikom dobijena i odeća neadekvatna za ulične uslove života i zimu. Zato ćete u subotu biti u prilici da izaberete nešto po vašem ukusu, a sve vaše donacije biće usmerene Kuhinji solidarnosti NS, koja svakog utorka kuva obroke za ugrožene ljude Novog Sada.
 
"Donacije su bazirane na principu 'svako prema svojim mogućnostima' - kome je odeća potrebna, a ne može da je priušti, ne mora da je plati. Ko ima manje, može dati manje; oni koji imaju više, mogu dati malo više. Donacija se zasniva na poverenju, zavisno o samoproceni i finansijskim mogućnostima svakoga od nas", poručuju Solidarne drugarice.
 
Događaj će početi u 11 i trajati do 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič