"Blokstok" festival 3. jula na Novosadskom sajmu

"Blokstok" festival održaće se u subotu, 3. jula na Novosadskom sajmu (plato ispred hale 3).
Organizatori navode da je ponovno izmeštanje lokacije iz Železničkog parka na Novosadski sajam neminovnost izazvana okolnostima u kojima živimo
u poslednjih godinu i po dana.
 
"Svi živimo za povratak u naš park, međutim protokol usvojen za sve slične događaje u Srbiji je takav da će ulaz biti omogućen samo posetiocima koji su revakcinisani, poseduju potvrdu o preležanoj bolesti kovid19 ili poseduju negativan PCR, odnosno brzi antigenski test. Takve mere podrazumevaju kontrolu ulaska na festival, što nije moguće sprovesti u Železničkom parku osim u slučaju da se ceo park ogradi, te smo se stoga odlučili na ponovnu saradnju sa Novosadskim sajmom", kažu organizatori festivala.
 
Spisak izvođača predvode Mortal Kombat i Gužva u 16-ercu. Pored njih, nastupiće i Vojvođanski bluz bend, zrenjaninski pankeri Drink or Die, kao i jedni od zaštitnih lica Blokstoka, sastav Zona Katastrofe.
 
"Ostajemo verni politici festivala da pruža priliku mladim i neafirmisanim bendovima, tako da će i ovaj put kao i svake godine do sada pobednik konkursa za mlade bendove koji sprovodimo na našoj Fejsbuk stranici dobiti priliku da otvori Blokstok. Ime pobednika ćemo objaviti u narednih nekoliko dana", dodaju organizatori.
 
Na festival će se ulaziti iz ulice Branka Bajića (teretni ulaz Novosadskog Sajma), a ulaz će i ove godine biti besplatan.
 
Program će početi u 19 časova.
  • insomnija

    04.07.2021 00:26
    Ipak je "udri me do zore"...zatvoreni prozori al' džaba, kao da mi je koncert u stanu.
  • Lala

    22.06.2021 14:42
    ?
    Oćel i tu komunalna meriti nivo buke i dokle traje. Ili će biti " udri me do zore", a komunalni se prave da nečuju ništa. Neko može sve a neko ništa ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič