Novosadski noćni bazar u petak na Ribljoj pijaci

Novosadski noćni bazar održaće se u petak, 6. avgusta na Ribljoj pijaci.
Novosadski noćni bazar u petak na Ribljoj pijaci
Foto: 021.rs
Posetioci će i ovoga puta biti u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.
 
"Novosadski noćni bazar, nadamo se, ponovo će biti redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati interesovanje izlagača", kažu organizatori.
 
Noćni bazar se organizuje duže od tri godine, a u proseku ga poseti oko četiri hiljade zainteresovanih. 
 
Događaj će početi u 18 časova i trajati do jedan čas iza ponoći.
  • sin

    03.08.2021 16:29
    Muzika
    Bilo bi lepo kada bi utišali muziku "iz ćoška", pa da može i da se popriča sa prodavcima/kupcima, a da se ne deremo jedni na druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič