Izmenjeni uslovi za ulaz na To Be Punk Festival, neophodna potvrda o vakcinaciji ili negativan test

Za ulazak na To Be Punk Festival potreban je digitalni zeleni sertifikat, negativan test ili potvrda o preležanom kovidu, obavestili su organizatori.
Izmenjeni uslovi za ulaz na To Be Punk Festival, neophodna potvrda o vakcinaciji ili negativan test
Foto: 021.rs
Budući da je festival zbog vremenskih uslova premešten u Fabriku, Studentski kulturni centar Novi Sad odlučio je da, kako bi kupili ulaznicu, posetioci koji su vakcinisani treba da pokažu potvrdu o vakcinaciji odnosno digitalni zeleni sertifikat, a oni koji nisu vakcinisani treba da prilože ili negativan PCR test ili negativan antigenski test ili potvrdu o preležanom kovidu.
 
Oni koji nemaju nijednu od ovih potvrda, neće biti u mogućnosti da kupe ulaznicu.
 
"Nadamo se da u međuvremenu neće biti dodatnih nepredviđenih okolnosti i da ćemo uspeti da ostvarimo ono što mesecima planiramo, uz sve neizvesnoti i prepreke sa kojima se svakodnevno borimo ogromnom voljom i željom, a to je da se festival održi, da se okupimo kao i prethodih godina, uživamo u muzici koju volimo, podržimo bendove i scenu, a da uz sve to budemo odgovorni i vodimo računa jedni o drugima", saopštavaju organizatori.
 
Ovogodišnji To Be Punk Festival održaće se danas, 24. i sutra, 25. septembra, u obnovljenom programskom prostoru SKCNS "Fabrici", koja se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5.
 
Ovo je 14. izdanje festivala, koji organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.
 
Danas, 24. septembra nastupaju novosadski punk bendovi De Limanos i Vršnjačko nasilje, zatim bend Kpax iz Beograda, koji za sebe kažu da su ex-YU post punk iz druge dimenzije i Sick Crap, punk bend iz Pule.
 
Za subotu, 25. septembra, predviđeni su nastupi kraljevačkog punk/hardcore benda Sedativ, beogradskog benda Nagön, čiji zvuk je miks hardcore-a iz 80-ih, garažnog punk rocka i novog Oi! zvuka, zatim osiječkog punk/hardcore benda Smrt razuma, punk benda The Obsessions koji nam dolazi iz Beča, i punk benda iz Mađarske, Süllyedő Világ.
 
Program počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara po danu. Ulaznice će moći da se kupe isključivo na ulazu u koncertni prostor. Ove godine nema opcije kupovine kompleta ulaznica, niti kupovine unapred.
  • Milena

    24.09.2021 14:58
    Prevaranti
    Novosadska Posta 21102 nece da mi izda potvrdu o vakcinaciji jer nemam putnu ispravu. Zasto nas stalno lazu i zavlace. Dali jednu stvar mogu da urade funkcionalno do kraja.
  • Analiticar

    24.09.2021 13:48
    Ove godine bi trebao da se vanredno nazove Hard Covid Fest,ovo prokuzavanje ce na zalost imati zdravstvene posledice sa odlozenim dejstvom,a da se nece nikad saznati imena lekara koji su potpisom ili precutno odobrili ovaj nezabelezen eksperiment nad ljudima a to je ovo prokuzavanje
  • Niki problem

    24.09.2021 13:01
    Ja sam se "vaksinisao" x puta, huehuehuehue.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič