Pab kviz "Na jedno slovo" u nedelju u Radio kafeu

Pab kviz "Na jedno slovo" održaće se u nedelju, 12. decembra, u Radio kafeu, od 17 časova.
Pab kviz "Na jedno slovo" u nedelju u Radio kafeu
Foto: 021.rs

Novo izdanje pab kviza "Na jedno slovo" doneće vam priliku da proverite svoje znanje, naučite nešto novo, ali i da se uz čašicu pića lepo družite sa članovima svoje, ali i drugih ekipa.

Jedan tim, prema propozicijama samog kviza trebalo bi da ima od tri do pet članova, a naša topla preporuka je da svaki član bude "specijalizovan" za određenu oblast kako bi rezultat vašeg tima bio što bolji.
Ono što je novim ekipama bitno da znaju pre dolaska na kviz, jeste da je atmosfera pre svega opuštena i da "nema blamiranja" jer se za svaki odgovor dogovarate zajedno, potom ga pišete na papir i predajete voditelju kviza.
 
Takođe pitanja će biti prikazana na video bimu, a najboljim ekipama obezbeđene su vredne nagrade. Ono što je specifično za kviz "na slovo" jeste upravo to što svi odgovori počinju istim slovom. 
 
Oblasti koje vas očekuju i ove srede su: Opšte znanje, Geografija, Književnost, Mozgalice, Oblast večeri (razlikuje se na svakom izdanju kviza), Sport, Film i Muzika. Kotizacija iznosi 150 dinara po učesniku. Kviz će trajati do 20 časova.
 
Prijave su obavezne jer je broj mesta ograničen, a ekipe možete prijaviti na 069/1000-600 ili porukom na Fejsbuku, uz kontakt telefon kapitena ekipe, kao i naziv iste.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič