Novo predavanje grafičkog dizajnera Felipea Taborda danas u UNZIP-u

Grafički dizajner i autor Felipe Tabord održaće novo predavanje u prostorijama Studentske organizacije UNZIP u subotu, 11. decembra.

Nakon predavanja održanog u sredu, 8. decembra, Tabord će ovog puta analizirati ulogu čoveka u razvoju revolucionarnih promena u svetu.

"Ideja može promeniti sve, a ona obično dolazi iz uma jedne osobe, ili grupe ljudi", najavio je Brazilac svoje novo predavanje u UNZIP-u.

Subotnje predavanje trajaće dva sata, počeće u 20 časova, ulaz je slobodan, a broj mesta je ograničen pa je prisustvo potrebno najaviti slanjem poruke Fejsbuk stranici Studentske organizacije UNZIP.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič