Premijera predstave "Sazvežđa" danas u Pozorištu mladih

Premijera predstave "Sazvežđa" održaće se u subotu, 18. decembra u Pozorištu mladih.

U pitanju je celovečernji program koji čini pet koreografskih minijatura mladih autorki Aleksandre Čavić, Nine Putnik, Tatjane Dimović, Marine Aranitović i Milice Ćirić.

Minijature su nastale u okviru projekta "Razvojni programa savremenog plesa Sazvežđa" Novosadske sekcije Međunarodnog saveta za igru CID-UNESCO.

Mentori koji su pomagali u radu i edukaciji učesnica su Aleksandar Ketig, Snežana Ađanski, Saša Krga, Sanja Krsmanović Tasić, Ljubomir Nikolić, Marko Jozić i Milica Surutka.
 
Kao dodatni sadržaj u okviru programa organizovano je i snimanje kratkih plesnih filmova, koji su dostupni na Jutjub kanalu Saveta.
 
Karte za predstavu se mogu rezervisati putem vebsajta Saveta ili Instagram profila po ceni od 400 dinara.
 
Predstava počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič