Vasil Hadžimanov bend u petak u Gradskoj koncertnoj dvorani

Kulturni centar Novog Sada i Koncertna dvorana počinju muzičku sezonu u novootvorenoj dvorani.

Koncert Vasil Hadžimanov benda sa gostima održaće se u petak, 18. februara, od 20 časova, u Gradskoj koncertnoj dvorani, na Bulevaru cara Lazara 67.

Gosti na koncertu biće pevačica Marta Hadžimanov i saksofonista Rastko Obradović.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Novog Sada, Katolička porta 5, ili rezervisati na brojeve telefona: 062/79 11 20 i 062/79 13 07.
 
Vasilove ideje o mešavini balkanskih tradicionalnih narodnih ritmova i melodija sa zapadnim, modernim muzičkim stilovima (džez, fank…) u autorskoj muzici predstavljaju sasvim autentičan i nov pristup fjužn i džez muzici. Te ideje su ga podstakle da osnuje ovaj bend 1995. godine, kada su prvi put snimili svoju muziku i počeli da nastupaju uživo.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič