Promocija knjige "Poluotvoreno" Milana Čekrdžina Cefa večeras u Bulevar Books-u

Promocija knjige "Poluotvoreno" Milana Čekrdžina Cefa održaće se u četvrtak, 17. februara, u Bulevar Books-u.

Uživaocima rok scene, koncerata i svirki u Novom Sadu, Cef je već poznato lice. Na poleđini knjige predstavljen je kao neko ko "vozi bendove, zove na svirke, gura nekog lika iz uvodne špice na vestima televizije N1".

"On pusti bradu, onda skine bradu, onda može preko granice, onda opet ne može preko granice, onda u gulag, onda van, onda pušta matre ekipi iz Gipsy Mafije, onda vozi unaokolo Lazarath, onda namincava ton, nosi bubanj, skuha klopu, sredi ti smještaj, odradi merch, pokupi kablove, prvi se probudi jer spava budan", navodi se u opisu Cefa.

Knjigu izdaje Izdavačka inicijative KKUSIUSK iz Babušnice, koja upravo knjigom "Poluotvoreno" otvara desetu godinu svog postojanja.
 
"Kako ekspresno završiti na višegodišnjoj robiji, a da pritom nikome niste naudili, već ste im, naprotiv 'omogućavali uživanje'? Besmisleni sudski procesi, prenatrpani i prljavi zatvori, buđava hrana, nevidljiva patnja i muke bližnjih... Sa jasnih anarho i antifa pozicija, izveštaj br. 1312 iz prve ruke o stanju u zatvorima u Srbiji 21. veka. Bez previše prideva i ukrasa, pomalo hemingvejevski, katkad brutalno i bez dlake na jeziku, bez previše strpljenja i razumevanja za nepravdu... Milan Čekrdžin Cef na 'ti' sa čitaocem - 'Poluotvoreno'!", opis je ove knjige.
 
Promocija u Bulevar Books-u održaće se u četvrtak, 17. februara, u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič