Izložba akvarela Nemanje Milenkovića u Galeriji na Štrafti

Mladi umetnik Nemanja Milenković će novosadskoj publici predstaviti svoj rad iz serije akvarela pod nazivom "Hvala ti, Olga", od 2. marta, u Galeriji na Štrafti.

Nemanja Milenković rođen je 1996. godine. Završio je osnovne studije (2019) i master studije (2021) na Katedri za slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Dragana Matića. Od 2021. godine zaposlen je kao stručni saradnik na toj katedri. 

Do sada je svoje radove prikazao na 13 samostalnih izložbi, a učestvovao je na preko 30 grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Član je SULUV-a (Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine) i Šok zadruge, u okviru koje uređuje likovni program.
U svom radu primarno istražuje odnos ljudi i životinja u savremenom društvu.
 
Izložba će biti postavljena do 5. aprila.
 
Galerija na Štrafti nalazi se na Bulevaru Mihajla Pupina 21. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič