Edo Maajka stiže u Novi Sad: Veliki koncert na Sajmu

Edo Maajka održaće koncert 4. juna na Novosadskom sajmu, u organizaciji Hale 2.
Edo Maajka u pratnji MC‐a dolazi u Novi Sad kako bi održao koncert povodom jubilarnog dvadesetog rođendana svog debi albuma Slušaj mater koji je pomerio granice balkanskog repa i zadao nove standarde koje je, istini za volju, i sam Edo Maajka pomerao iz albuma u album ali je prva ploča postala temelj svega što je posle radio, ali i ono što su radili mnogi reperi koji su odrasli slušajući njegove hitove sa prvog albuma kao što su "Prikaze", "Mahir i Alma", "Saletova osveta".
Kada se pojavio, album nikoga nije ostavio ravnodušnim, kako ljubitelje rep muzike, muzičku kritiku, ali i one koji su skloniji gitarskom zvuku. U pesmama se moglo naslutiti da je Edin Osmić osim stare škole repa slušao i gitarsku muziku, tražeći uzore u, kako je i sam rekao, Rambu Amadeusu i Branimiru Štuliću. Pesme su prošle test vremena i danas na koncertima su jedne od onih koje se najviše čekaju i najglasnije pevaju kada krenu. Jedan od onih albuma koji je postao zaslužan za to što je rep muzika postala ravnopravna u muzičkoj industriji sa ostalim popularnim žanrovima.
Prošlo je 20 godina, Edo Maajka je i dalje tu, album "Slušaj mater" je doživeo remaster u novom obliku, ali na koncertu će osim pomenutog albuma biti izvedeni i njegovi najveći hitovi iz karijere duge više od dvadeset godina.
 
Karte se mogu kupiti preko sajta  www.gigstix.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".