Festival novog džeza "Miš-Meš" od petka u Domu b-612

Festival novog džeza "Miš-Meš" počinje u petak, 20. maja u Domu b-612.
Festival je nastao iz želje organizatora da na drugačiji način i u novi prostor prenese ambijent i atmosferu koji lutaju po džez podrumima i šumama.

Reč je o trodnevnom festivalu koji obuhvata mnoštvo izvođača.

Sviraju Manić, Echo Pointers, Dragon’s Fuel, Latino Guys, Dabiška, Organik soc, a svako veče obeležiće i "džem-sesija" kojoj može svako da se pridruži.
 
Posetioci se mogu uključiti u događaj i prijavom za muzičke radionice koje će držati Alberto Miorin (subota) i Sava Botić (nedelja).
 
Tokom festivala biće organizovano i brzo skiciranje događaja. Učesnici zainteresovani za beleženje momenata i atmosfere sa koncerata moći će uskoro da se prijave za učešće, a njihovi crteži će biti izloženi poslednjeg dana festivala u dvorištu i prostorijama Doma b-612.
 
Početak je zakazan za 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič