Besplatna radionica o menopauzi s novinarkom Milicom Gacin u nedelju na Novosadskom sajmu

Besplatna radionica posvećena menopauzi "Moje najbolje godine" održaće se u nedelju, 12. juna, u sali 2 Kongresnog centra na Novosadskom sajmu.
Besplatna radionica o menopauzi s novinarkom Milicom Gacin u nedelju na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs

Radionica o menopauzi, još uvek tabu temi u Srbiji, namenjena je svima koji žele da čuju više o ovoj temi od relevantnih stručnjaka i da dobiju odgovore na pitanja koja imaju.

Radionica u Novom Sadu je deo projekta koji je pokrenula dugogodišnja novinarka RTS-a Milica Gacin, kako bi se o ovoj temi razgovaralo otvoreno, uz činjenice i podršku.

Moderator i voditelj radionice, koja je u prvom delu u formi intervjua, je Milica Gacin, a nakon toga publika će imati priliku da gostima postavlja pitanja.
 
Gosti su prof. dr Radmila Matijević, fizijatar; dr Marko Ilinčić, ginekolog; Mima Šarac, trener za lični razvoj, a specijalna gošća je glumica Milica Milša, koja će sa prisutnima podeliti svoja iskustva.
 
Radionica počinje u 18 časova i trajaće dva sata. Prijave su moguće na mejl: milicagacinmojenajboljegodine@gmail.com.
 
Podrška ovoj radionici je udruženje "Womenet".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".