Nova nedelja puna dešavanja na Futoškom kulturnom letu

Naredne sedmice, od ponedeljka 20. juna, posetioce Futoškog kulturnog leta očekuju koncerti i predstave, radionice za decu i odrasle, filmski hitovi i dobra zabava.

U ponedeljak u 19 časova na platou Kulturnog centra Mladost u Futogu počinje radionica za decu "Vešte ruke i baloni", na kojoj će najmlađi naučiti kako se prave figure od balona.

Nakon radionice, pozorište Teatrilo premijerno će izvesti predstavu "Plivajte sa nama". Istog dana, u Domu kulture Branko Ćopić (Sime Šolaje 52) u 19 časova počinje koncert Muzičkog centra Plej.

Ulaz na programe je besplatan.
 
U utorak 21. juna, na Svetski dan muzike uz najlepše dečje ljubavne pesme i uručenje nagrada i priznanja najuspešnijim mladim autorima na Konkursu "Ljubav nije samo reč" posetioci će uživati u svirci mladih muzičara Kreativnog M Kutka i glasu Tatjane Savatić. Program počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan.
 
U sredu 22. juna u 19 časova startuje ovogodišnji Letnji maskenbal. Kao i svake godine - za najkreativnije maske pripremljene su prigodne nagrade.
 
Za uvek dobru zabavu zadužena je Slavica animatorka, a pridružiće se zanimljive i mnogima omiljene blogerke Tina i Valentina. Ulaz je besplatan.
 
U četvrtak 23. juna posetioce očekuje koncert Ansambla narodnih pesama i igara KC Mladost Futog. Igrom i pesmom publici će se predstaviti članovi Ansambla - od najmlađih do najstarijih igrača i članovi orkestra Centra. Koncert počinje u 20 časova, a ulaznica je 250 dinara.
 
Petak 24. jun je namenjen svim ljubiteljima filmova. U bioskopu KC Mladost igraju dva najnovija filmska hita - "Priče iz skrivenog grada: Drvo želja", za one mlađe i za nešto starije film o muzičkoj legendi "Elvis". Ulaznice su 300 dinara.
 
Istog dana, u petak 24. juna, u 19.30 roditelje budućih đaka prvaka očekuje radionica "Nauči me kako da čitanje bude lako". Odgovore na mnoga pitanja o polasku dece u osnovnu školu i početnom čitanju i pisanju sa praktičnim uputstvima za razvoj predčitalačkih sposobnosti, roditelji budućih prvaka, ali i svi zainteresovani otkrivaće sa master defektološkinjama Suzanom Utješinović i Brankom Vukas Kovačević. Učešće na radionici je besplatno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič