Tribina nedeljnika Vreme: Uništavanje i odbrana gradova

U Novom Sadu će se u sredu 29. juna održati tribina u organizaciji nedeljnika "Vreme" na temu lokalne politike i sa nazivom "Uništavanje i odbrana gradova".
Tribina nedeljnika Vreme: Uništavanje i odbrana gradova
Foto: 021.rs

Na tribini će govoriti političari Dobrica Veselinović (Ne davimo Beograd), Borislav Novaković (Narodna stranka), Radivoje Jovović (Zajedno) i Teofil Pančić, urednik i kolumnista "Vremena", dok je moderator novinar tog nedeljnika Nedim Sejdinović.

"Iako lokalni izbori u Novom Sadu nisu održani ove godine, rezultati parlamentarnih govore o dramatičnom padu broja naprednjačkih glasača, i pored žestokog "izbornog menadžmenta" vlasti. U toj meri da se postavlja legitimitet lokalne vlasti, a opozicija zahteva vanredne lokalne izbore. U gradu su brojne inicijative građana i političkih partija koji se protive urbanističkim politikama SNS-a, koje su sazdane od urbicida, pogodovanja investitorima i bezbrojnih korupcionaških afera, te neprikrivenim vezama sa kriminalcima. Šta planira opozicija u Novom Sadu? Da li su realne nade da će na sledećim izborima vlast Miloša Vučevića otići u neslavnu prošlost?", naveli su, između ostalog, organizatori u pozivu na događaj.

Mesto održavanja ove javne debate je Radio kafe (Miletićeva 45), početak je u 18 časova.

Ulaz je slobodan.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".