Blokstok startuje danas: Stižu Ritam nereda, Atheist Rap, Love Hunters, Šunobusi i drugi

Ovogodišnji Blokstok okupiće novosadske bendove u dva festivalska dana, 1. i 2. jula, u Železničkom parku.

Festival će oba dana otvarati mladi, autorski bendovi iz Novog Sada, a u nameri organizatora da afirmišu ove izvođače.

Provod će u petak pokrenuti novosadski bend Neon, koji je aktivan tri godine i svoju muziku zasniva na hard rok zvuku osamdesetih, sa primesama gotike, džeza i bluza.

Bend, otkrivaju organizatori, čine članovi koji već dugo sviraju u novosadskim bendovima, dobri su prijatelji i zaljubljenici u muziku.
 
Slede nastupi Šinobusa, sastava Pero Defformero, Love Hunters-a i, za kraj, kultnog benda Atheist Rap.
 
Subotnje festivalsko veče otvoriće bend Prljava frekvencija, moderni alternativni rok bend koji čine pet mladića - svaki odrastao tradicionalno posećujući Blokstok.
 
Veče nastavljaju Petting Blues Band, Zbogom Brus Li, Griva i apsolutne regionalne zvezde, sastav Ritam nereda.
 
Program oba dana počinje u 19 časova. Posetioce festivala očekuje i "specijalitet" u vidu revije motorista, koja se organizuje u saradnji sa "Moto unijom Vojvodine". 
 
Ulaz je besplatan.
  • Joya

    03.07.2022 01:00
    Bome fino gruva \m/
    Muzika se cuje fino i do Veternika (5-6 km vazdusne linije). Bio sam ubedjen da neko pusta muziku iz daljeg komsiluka, al' bilo mi cudno jer sam skapirao da se cuje ipak ziva svirka, i to punk-rock, sto je nemoguce za Veternik XD.
  • Detelinarac

    02.07.2022 08:46
    Blokteror
    Udalnem sam vazdušnom linijom preko kilometar, a buka se čula valjano, nije se moglo spavati sve do 2 sata posle ponoći. Iz Komunalne policije sam dobio obaveštenje, da se zakon o buci ne odnosi na organizatore, jer je to Grad. Zbog šačice pohlepnih, ostali moraju da trpe. Evropski grad NEKuLTURE. Bravo Vučeviću, gradonačelnik svih građana!!!
















  • @milan ns

    01.07.2022 11:09
    Ajde lebati
    Ne lupaj.... Pa i vidiš da promoviše, dodju 2-3 nova benda, imaju priliku da izudaraju svojih 45-60min pred možda 300-500 ljudi u početku i to im znači sigurno mnogo više, nego da sviraju u praznim rok kafićima gde ce da sviraju za obezbeđenje i dve konobarice. Ako se kroz ostale bendove "peru" pare, onda nisi čist sa glavom....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".