Čuveni Vojko V pravi veliku žurku 30. juna u Hali 2 Novosadskog sajma

Poslednji dan juna - 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojka V, koji će nastupiti u Hali 2 Novosadskog sajma.
Karte su u prodaji, a informacije možete naći na OVOM LINKU.
 
Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama "Dječaci" i "Kiša metaka", od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom Subbeernom centru krajem te godine. Njegov debitantski solo album "Vojko" dostigao je višemilionske preglede na Jutjubu, a Vojko je dobio i nagrade za album godine, najbolji album klupske muzike i najbolje muško vokalno izvođenje.
Dragi Bravo žurka zakazana za 1. jul
 
Dragi Bravo žurke, koje su vremeplov u doba kada je časopis Bravo bio najpopularniji medju mladima, biće održana 1. jula u Hali 2.
 
Žurke kojima se mladi izuzetno raduju početkom jula ponovo će doneti radost u Novi Sad.
Žanr muzike će biti, kao i uvek, raznovrstan - od starih house hitova, legendarnih hip-hop pesama, balada, evrovizijskih hitova pa sve do pesama uz koje suze teku.
 
Ulaznice za koncerte, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič