Predstava "Nož i melem" premijerno u ponedeljak u Pozorištu mladih

Predstava "Nož i melem", rađena po motivima pripovetki Danila Kiša "Jurij Golec" i "Apatrid" iz zbirke "Lauta i ožiljci", premijerno će biti izvedena u ponedeljak, 4. jula, u Pozorištu mladih.
Predstava "Nož i melem" premijerno u ponedeljak u Pozorištu mladih
Foto: Pixabay
Predstavu je postavila na scenu francuska rediteljka En Berelovič, koja je 2019. godine u Pozorištu mladih režirala "Građanina plemića".
U predstavi glume Ana Blagojević (Francuska), Nikola Krminac (Francuska) i Danilo Milovanović.
Scenski pokret uradila je koreografkinja Ista Stepanov, kostim i scenografiju Nataša Đukić, kompozitor je Filip Gotovac, pijanistkinja Aleksandra Lazin, dizajnerka svetla Irena Savičić, a za video dizaj je zadužen Darko Maletin.
 
Predstava "Nož i melem" nastala je u saradnji umetničkog udruženja Artfrakcija, francuskog Theatre de la Jeunesse iz Pariza, udruženja Instant Mix iz Pariza, kao i K2 Teatra iz Budimpešte. 
 
Početak predstave je u 20:22h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič