"Panonska simfonijeta" na Novosadskom BIG dečijem letu od 11. do 15. jula

Tokom treće nedelje 12. "Novosadskog BIG dečijeg leta" realizovaće se radionice pod nazivom "Panonska simfonijeta" od 11. do 15. jula.
Sve radionice namenjene su najmlađim građanima i biće prilagođene ovoj tematici.
Predstojećih dana, oni će imati priliku da budu deo Kreativnog kampa u dvorištvu Kulturnog centra Eđšeg, da zavire na dno mora i da vide kako izgledaju planine na dnu. Upoznaće se sa lepotama panonske nizije i saznaće ko su vračevi, kao i šta je magija i ostale teme vezane za ovu oblast.
Decu će u Kući znanja Ručnov - centru za kreativnu edukaciju dočekati priče o čudesnim zverima, koje su živele na području Panonskog mora, a tragaće se i za najmudrijom pticom.
 
Mališani će moći da gledaju predstave u Tržnom centru BIG, ali i učestvuju u kreativnim radionicama za decu i celu porodicu. Za sportske aktivnosti je zadužen Adrenalim park "Zemlja čuda".
Kapaciteti ovih radionica su ograničeni, te je bitno dete prijaviti za prisustvo na vreme. Sve informacije o brojevima na koje se deca mogu prijaviti, kao i o tačnim terminima održavanja radionica se mogu naći u programskoj knjižici.
 
Manifestaciju "Novosadsko BIG dečije leto" organizuje Dečiji kulturni centar Novi Sad, a pokrovitelj manifetacije je Gradska uprava za kulturu Novog Sada, dok je veliki prijatelji TC "BIG" i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama APV.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič