Fank, džez i bluz ritmovi u četvrtak u Vrtu galerija

Koncert "U ritmu džeza" beogradskog klavijaturiste i kompozitora Milana Petrovića sa kvartetom, održaće se u četvrtak, 28. jula u vrtu Galerije Matice srpske i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.
Publika će imati priliku da uživa uz instrumentalne fank, džez i bluz autorske kompozicije i poznate svetske i domaće teme, u specifičnim aranžmanima.
Ovaj sastav koji je poznat na srpskoj muzičkoj džez i bluz sceni beleži nastupe na mnogobrojnim festivalima kako u Srbiji i regionu, tako i širom Evrope i sveta.
Koncert se odvija u okviru manifestacije "Leto na trgu galerija" u organizaciji Galerije Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.
Program počinje od 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič