Koncert "Pan American" i "overdriven dreams" u nedelju u CK13

Nastupi sastava Pan•American (SAD) i overdriven dreams (SRB) održaće se u nedelju, 28. avgusta, u Omladinskom centru CK13.

Pan•American je umetnički alter ego američkog muzičara Marka Nelsona, jednog od osnivača kultnog post rok benda Labradford (Ričmond, Virdžinija). 

Muzika Labradforda spada u prvi talas onoga što danas nazivamo post rokom. Iako su neki bendovi iz tog perioda prolazili zapaženije u javnosti, njihova muzika je itekako odolela zubu vremena i nastavlja da utiče na širok krug muzičara. 

Na koncertu u CK13 će promovisati poslednji album "Patience Fader". Ovo će ujedno biti i jedini nastup u Srbiji na evropskoj turneji.
 
Overdriven dreams je pseudonim Uroša Kostića, gitariste iz Niša. Nakon višegodišnjeg eksperimentisanja sa mogućnostima svog primarnog instrumenta i raznih drugih uređaja, radeći sa nekoliko bendova i projekata, pre svega sa svojim matičnim post-rock bendom "There.", počeo je da implementira te ideje u svom solo radu.
 
Karta za ovaj koncert biće 1.000 dinara i kupuje se pred koncert, na ulazu u klub.
 
Počinje u 20.30.

Teme

CK13

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič