Festival Ljubav i bes dovodi Kali Fat Dub, Headhop, Motus, Gazorpazor...

Peto izdanje muzičkog festivala Ljubav i Bes biće održano narednog vikenda, 9. i 10. septembra, u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Ovogodišnja epizoda podeljena je na neki način u dve celine.
 
Prvi dan, petak biće posvećen dub i reggae muzici i soundsystem kulturi, dok je subota rezervisana uglavnom za hardkor i pank bendove iz zemlje i regiona.

Kuriozitet je to što će naspram klasične koncertne bine, biti postavljen Barabadub Sound System, pravljen po uzoru na jamajčanske zidove zvuka, što je u Srbiji retkost. Iskreni ljubitelji dub muzike znaju o čemu se radi.

Lista "živih" izvođača je sledeća: Kali Fat Dub, Headhop, Motus, Gazorpazorp, Smrt Razuma, Rules, Neven i Polywhy.
 
Dnevna ulaznica košta 700 dinara, dok festivalska, dvodnevna po pretprodajnoj ceni košta 1200 dinara. Karte se mogu kupiti u Kafe baru Diego u centru Novog Sada, ili na ulazu u Borisov atelje.
 
Detaljne informacije o lokaciji i izvođačima možeš pronaći na Fejsbuk stranici festivala.
 
Ljubav i Bes je DIY događaj, nije deo nikakvog projekta i stvaraju ga drugari za drugarice i drugarice za druge, kao i za sve one koji žele da se zabave, slušaju dobru muziku na kvalitetnom ozvučenju...
 
"Nikako nismo zadovoljni programom koji nam nude državne institucije kulture, isto tako se grozimo tezgarskih nastupa raznoraznih cover i tribute bendova po kojekakvim klubovima, trgovima i kafanama. Muka nam je od toga da zbog raznoraznih menadžera i mešetara valjani bendovi, producenti, djevi, kao i vizuelni umetnici ne dobijaju priliku da predstave svoj rad na valjan način. Jednostavno, imamo potrebu za nečim drugačijim,a to nešto drugačije, nam niko drugi napraviti neće, pa smo zasukali rukave. Ljubav i bes je nas odgovor", kratak je opis ovog festivala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič