Koncert klasične muzike "Korzo" u subotu na Bulevaru Mihajla Pupina

Koncert klasične muzika "Korzo" održaće se danas, 10. septembra, pod otvorenim nebom na Bulevaru Mihajla Pupina.
Koncert klasične muzike "Korzo" u subotu na Bulevaru Mihajla Pupina
Foto: V. Veličković
Novosađani će moći da uživaju u kompozicijama velikana klasične muzike u izvedbi Julijana Rahlina i Vojvođanskog simfonijskog orkestra, pod dirigentskom palicom Aleksandra Markovića.
Ovaj koncert se održava u okviru programskog luka "Kaleidoskop kulture" Evropske prestonice kulture, a otvoriće nedelju izvođačke umetnosti.
Ove godine održava se peti "Korzo", koji će ponovo izmestiti klasičnu muziku iz koncertnih sala, te tako približiti ovu vrstu umetnosti svim sugrađanima.
 
Koncert počinje u 20.22 časa.
 
"Kaleidoskop kulture" trajaće do 7. oktobra i biće podeljen na pet nedelja, tokom kojih će se smenjivati pet vrsta umetnosti - arhitektura, književnost, izvođačka, vizuelna i primenjena umetnost.

Teme

Korzo

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič