Koncert "Metallica symphony" i Zrenjaninske filharmonije u subotu na Sajmu

Koncert benda "Metallica symphony" i Zrenjaniske filharmonije će se održati u subotu, 17. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.
Ovaj koncert je prvobitno trebalo da se održi na krovnoj terasi Promenade.
Naime, Black Metallica tribute bend u pratnji Zrenjaninske Filharmonije sa preko 30 filharmoničara na bini će publici izvesti najveće hitove projekta koji je nastao u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.
Neki od hitova koji će se čuti na koncertu su i "The Call Of Ktulu", "No Leaf Clover", "Nothing Else Matters" i ostale, a čuće se i neki noviteti koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu.
 
Koncert počinje u 20 časova.
  • Maja

    18.09.2022 09:13
    razočarana
    Sjajna svirka i prekratka. Očekivali smo još toliko programa. Bilo je puno ljudi, taman se zagrejala publika- a svirači su izašli već pre nas napolje. Svetske zvezde mnogo duže odsviraju; ovo je bilo u rangu sa RHCP u Indjiji, koji su shvatili da festivalski nastupaju. Nešto jače od sat vremena je trajalo. "Srećom" sam kupila jeftiniju kartu. I svaka vam čast, ali nikad više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič