Počinju Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije u Novom Sadu

Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije počinju danas, 28. septembra u Novom Sadu i trajaće do nedelje, 2. oktobra.

Nastupiće oko 100 izlagača iz Srbije, Mađarske, BiH i Austrije.

Uz izložbenu postavku, u halama i na otvorenom delu Sajmišta biće organizovane stručne aktivnosti, radionice, edukacije, a izlagači najavljuju i brojne zanimljivosti, takmičenja i atrakcije.

Za posetioce sa kupljenim ulaznicama, Novosadski sajam je u saradnji sa izlagačima organizovao Poklon-igru sa vrednim nagradama.
 
U okviru Sajma ekologije, za najmlađe je pripremljena edukacija u vidu Reciklažnog ostrva.
 
Od pratećih sadržaja, posetioci će videti Konjički turnir u preponskom jahanju, obradu mesa divljači, druženje sa sokolarima, izložbu fotografija pasa mešanaca, defile lovačkih pasa, prvu lovačko-kinološku školicu, za najmlađe biće prikazana demonstracija vabljenja, organizovana školica ribolova, radionice, pravljenje igračaka od recikliranog materijala i ostalo, najavljuje Novosadski sajam.
 
Cena pojedinačne karte je 350 dinara. Ulaznice za kolektivne posete (najmanje 15 osoba), kao i one za kolektivne posete đaka i studenata, penzionere i decu od sedam do 12 godina koštaju 300 dinara. Za kolektivne posete neophodno je dostaviti najavu sa brojem posetilaca - na memorandumu udruženja, zadruge, škole ili fakulteta, sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.
 
Radno vreme sajmova od 28. septembra do 1. oktobra je od 10 do 19 časova. U nedelju, 2. oktobra radno vreme za posetioce biće od 10 do 17 časova.
  • Građanin Toša

    28.09.2022 07:47
    Zamolio bih da se Međunarodni sajam lova i ribolova više tako ne naziva jer "manifestacija" koja se održava u jednoj i po sali ne zaslužuje da nosi naslov nekada najpoznatije i najposećenije manifestacije koju je "novosadski sajam" (namerno s navodnicima jer ni oni ne zaslužuju taj naziv) organizovao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti