Danas manifestacija "Srcem za Detelinaru" - prikupljeni novac ide za lečenje male Nikoline

Manifestacija "Srcem za Detelinaru" za malu Nikolinu Dimitrov održaće se u utorak, 27. septembra, u centru Stare Detelinare, ispred robne kuće.
Ovu manifestaciju organizuje udruženje građana "Novi Sad" i "Mi&La 021".
U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja Milkom Jurišić, talentovana deca iz kraja će pevati i svirati zajedno sa svojim nastavnicima, solo i horski, a podršku ispred bine će im pružiti KUD "Veliko kolo".
Za podršku na bini i animiranje najmlađih posetilaca pobrinuće se "Bubika i Đole" kao i fenomenalne devojke iz "Mi i La na štiklama".
 
Nikolina je Novosađanka koja ima 16 godina i autizam, a njenim angažovanjem se vidi da želi da bude kao i sva druga deca i ove godine upisuje srednju školu i vredno ide na terapije.
 
Sredstva koja se sakupljaju za Nikolinu iznose 1,2 miliona dinara, koja će biti utrošena za odlazak u Ukrajinu na petodnevni tretman koji joj je i prošle godine pomogao i vidno pokazao pomak u njenom telu.
 
Manifestacija počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič