Program "Hod sa Vodom" od petka u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine

Program "Hod sa Vodom" u saradnji sa kustoskinjom Biljanom Ćirić održaće se od petka do nedelje, od 30. septembra do 2. oktobra, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.
Ovaj program organizuje umetnička inicijativa "Balkan Projects", koju je osnovala glumica Marija Karan, a koja promoviše balkansku savremenu umetničku scenu.
Na jednom mestu će se okupiti i govoriti umetnici, istoričari umetnosti, filozofi, pisci i pesnici koji su inspirisani temom srpskog Paviljona na Venecijanskom bijenalu pod nazivom "Hod sa vodom", a koji je nastao u saradnji kustoskinje Ćirić i umetnika Vladimira Nikolića.
Program se sastoji od predavanja, radionica i raznih susreta, a inspirisanih vodom kao mestom pamćenja i zaborava.
 
"Uspeh našeg srpskog Paviljona na ovogodišnjem Venecijanskom bijenalu, koji je proglašen među pet najboljih paviljona na svetu, kroz ovaj javni program naći će svoj put da se podeli sa lokalnim zajednicama", rekla je Marija Karan.
 
Ovaj program će biti besplatan i otvoren za javnost, a za više informacija pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič