Otvaranje izložbe "Karlovački vinogradari i vinari" u četvrtak u Sremskim Karlovcima

Otvaranje izložbe "Karlovački vinogradari i vinari" održaće se u četvrtak, 29. septembra u Zavičajnoj zbirci u Sremskim Karlovcima.
Otvaranje izložbe "Karlovački vinogradari i vinari" u četvrtak u Sremskim Karlovcima
Foto: 021.rs
Izložbu su priredili Muzej grada Novog Sada i Opština Sremski Karlovci, a u okviru tradicionalnog "Grožđebala" koji se održava ove godine od petka, 30. septembra.
Na izložbi će biti predstavljen veliki broj proizvođača vina i grožđa.
Otvaranje izložbe je u 18 časova.
 
Publika će imati priliku da izložbu pogleda do nedelje, 2. oktobra, od 9 do 17 časova.
  • zaguljena Sremica

    29.09.2022 20:51
    Sorom sredom,mater svima redom
    Ej, a ko sve dolazi na zur, Grozdjebal wanna-be? Pored nasih vinara dobrih, jel dolaze i ovi nepoznato-misteriozni kupci Navipa i ZADRUZNE zemlje karlovacke sto su nasi stari otplatili ili ovi sto navodno spustaju cene nekretnina u Brace Andjelica, ovaj, pardon pa izvin'te, mislim ovi sto navodno kao renoviraju Brace Andjelica? Ili ce pak da dodju oni strani kapitalisti iz Ceratona od 9000m2 da izlazu? Bome, sto bi se tu svasta izloziti dalo...
    Pitam za druga, pa ako neko zna... studio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič