Radionica govorenja poezije u subotu u Digitalnom omladinskom centru

Radionica govorenja poezije za učitelje srpskog jezika održaće se u subotu, 19. novembra u Digitalnom omladinskom centru.
Radionica govorenja poezije u subotu u Digitalnom omladinskom centru
Foto: Pixabay
Namenjena je učiteljima koji pripremaju decu za takmičenja u recitovanju ili žele da unaprede svoj rad tokom časova srpskog jezika.
Racionicu će držati predsednica Kluba umetnika "Bina" Dragana Mladenov, koja je i dugogodišnja mentorka i organizatorka pesničkih svečanosti.
Teme koje će se obraditi su one koje se najčešće pojavljuju kao zamerke selektora na smotrama: izbor pesme, misaono-logičke celine, logički akcenti, pauze, gradacija i sugestivnost.
 
Svaki učitelj može da sa sobom povede najviše dva učesnika, a svaki bi trebalo da ponese sa sobom bar jednu omiljenu pesmu, odštampanu u dva primerka.
 
Broj učesnika je ograničen, a prijave se mogu poslati na mejl gradskabibliotekans@gmail.com.
 
Radionica počinje u 10 časova

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič