Mali festival jakih alkoholnih pića u subotu u Svilari

Četvrti po redu festival SpiritExpo, u organizaciji udruženja građanja "Spirit Pannonian" predstaviće još jednom domaće proizvođače.
Mali festival jakih alkoholnih pića u subotu u Svilari
Foto: Pixabay

Nastavkom promocije kvaliteta konzumiranih pića, kao i društveno odgovorne konzumacije organizatori žele da približe jaka alkoholna pića kroz prizmu urbane kulture, nasleđe i procese proizvodnje.

"Konačno smo dočekali da festival nastavi svojom prirodnom uzlaznom putanjom od svog premijernog uspeha, i da nastavimo našu borbu za ojačanje domaće scene jer je tajming idealan. Svet traži nešto novo, a da bi nas svet otkrio prvo moramo da upoznamo sami sebe i da jasno razumemo šta su nam kvaliteti. Radujemo se novom SpiritExpo-u!", kaže Filip Vlatković, jedan od organizatora festivala. 

Posetioci će, osim uz izlagače, moći da uživaju i besplatnim predavanjima i aktivacijama. 
 
Ulaz na festival i radionice je besplatan, a konzumacija je moguća uz kupone. 

Festival će početi u subotu, u 18 časova.
 
Detaljan program pogledajte na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič