Festival divlje gradnje u subotu na Šodrošu: Školica spinovanja, kurs za lažnog ekologa, pranja para

Festival divlje gradnje biće organizovan u subotu, 26. novembra na Šodrošu, a okupljanje će biti na krivini kod Brodogradilišta.
Kako navode organizatori, ovaj festival je posvećen isključivo investitorskom urbanizmu i pratećim kulturnim tekovinama.
"Festival divlje gradnje nudi posetiocima prodaju diploma, sređivanje građevinskih dozvola, peglanje prostornih planova, prodaju dozvola za eksploataciju rudnih bogatstava, malu školu spinovanja, kurs za lažnog ekologa, pranje novca, kao i izbor za šampiona korupcije", piše u najavi događaja.
Dodaju i kako postoji mogućnost da se pojavi i građevinska inspekcija, ali se nadaju da neće jer se okupljanje dešava na "ne baš najuređenijem gradilištu".
 
"Ako i dođu, rešićemo i tu muku, samo da nam ne ugroze započete pripremne radove. Investitor obilaznog mosta će moći kod nas da nabavi ako mu nedostaje još neka dozvola, pa ako i dođe inspekcija, neće valjda rušiti nešto, zaboga", dodaju u najavi.
 
Okupljanje je u 13 časova.
  • aleksandar the velik

    24.11.2022 12:07
    @vlada
    ako si u životu sve uradio kao ovo sprečavanje , mnogo si toga uradio ili sprečio ! možeš biti ponosan , bitno da si sebe ubedio kakve veze ima realnost !
  • Dimitrije

    24.11.2022 11:12
    Bas sam juce gledao video na YouTube-u o gradnji tunela izmedju Danske i Nemacke ispod mora. Projekat vredan 7 milijardi evra. Tunel se pravi iz delova, potapa u vodu i spaja pod vodom. Skratice put za 150km na transevropskom koridoru od juga Italije do severa Švedske, prebaciti deo tranzita sa aviona, kamiona i automobila na vozove koji su ekoloski prihvatljivi i idalje postoje grupe ljudi koji se protive, cak i pored napora izvodjaca radova da zastiti zivotnu sredinu tokom gradnje.

    Kanal B1M, veoma kvalitetan video sa odlicnim zakljuckom. Izdvojite pola sata pogledajte.
  • Vlada

    24.11.2022 10:41
    @aleksandar the velik

    Ne sprečavali, nego sprečili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič