Počinju upisi za decembarski ciklus sportsko-rekreativnih programa na Spensu

Počinju upisi za decembarski ciklus programa plivanja, klizanja, odbojke, košarke i badmintona za decu do 12 godina na Spensu.
Počinju upisi za decembarski ciklus sportsko-rekreativnih programa na Spensu
Foto: 021.rs
Upisi za časove plivanja na zatvorenom bazenu počinju u četvrtak, 1. decembra, pola sata pre početka kursa.
Osnovni kurs obuke za neplivače je namenjen polaznicima između pet i 12 godina, a časovi se u zavisnosti od grupe održavaju radnim danima i subotom.
Program "Tata - mama, plivajte sa nama" namenjen je deci uzrasta između tri i pet godina, a časovi će se održavati utorkom i četvrtkom.
 
Termini za akvarobik, u zavisnosti od cene, se održava radnim danima dva ili tri puta nedeljno.
 
Škola klizanja i umetničkog klizanja namenjen deci od četiri do 12 godina će trajati od 6. do 22. decembra. Broj polaznika je ograničen, a uplate se vrše u prostorijama KK Vojvodina u terminima treninga.
 
Od četvrtka, 1. decembra u velikoj dvorani spensa počinje i Škola košarke, odbojke i badmintona namenjen deci od 7 do 12 godina, a održavaće se ponedeljkom, sredom i petkom.
 
Školica sporta namenjena deci od tri do sedam godina održavaće se utorkom, četvrtkom i petkom u Karate sali.
 
Za više informacija pogledajte OVDE ili pozovite 021/4882-295 od 8 do 15 časova.

Teme

spens

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".