Rok grupa Babe u Domu kulture 9. decembra

Beogradska rok grupa Babe, posle tri godine pauze, družiće se sa novosadskom publikom u Domu kulture i to u petak, 9. decembra.
Rok grupa Babe u Domu kulture 9. decembra
Foto: 021.rs

Bend koji je prvi solistički koncert održao još davne 1994. godine garantuje odličan provod, uz niz već dobro poznatih antologijskih hitova kao što su "Ko me tero", "Noć bez sna", "Mirko i Marina", "Da te vidim golu", "Piksla od kristala", "Parodija života" i još mnoge druge…

Kako najavljuju organizatori koncerta, publiku očekuje fantastična rok žurka uz najveće hitove ovog beogradskog sastava.

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara mogu se kupiti putem Gigstix-a, dok će se na dan koncerta koštati 1.800 i prodavaće se i na ulazu u klub.

Svirka počinje posle 22h.

  • trabant

    07.12.2022 21:20
    Melodija na Svetskom prvenstvu u Kataru koju ovih dana cujemo na tv-u, je ista kao uvod pesme "Noc bez sna" u svakom slucaju svidja mi se
  • Babe

    07.12.2022 09:34
    Hoće li biti makar nekih minimalnih mera zaštite?Korona je još prisutna a ljudi se opustili kao da je odavno nema...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič