"Hardcore still gives" 30. decembra u Crnoj kući

Koncert "Hardcore still gives" - Benefit za napuštene životinje održaće se u petak, 30. decembra, u Crnoj kući.

Nastupiće hardkor i pank bendovi Bronze, Static, Citizen X i First flame.

Koncert organizuje novosadsko udruženje Rebuild Collective, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen kao podrška Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS koje se godinama bavi zbrinjavanjem napuštenih pasa i mačaka.

Koncert počinje u 21 čas, ulaznice koštaju 700 dinara i moći će da se kupe na vratima Omladinskog centra CK13.
 
Sav prihod biće usmeren za rad SPANS–a, čiji aktivisti i aktivistkinje brinu o životinjama koje se nalaze na ulicama, obilaze ih, hrane i brinu se o njihovom zdravlju i udomljavanju. Njihov rad zavisi isključivo od građanske solidarnosti.
 
Kako je hrana najpotrebnija, posetioci svirke mogu da donesu konzerve hrane ili granule za pse i mačke, kao i da doniraju u SPANS-ovu kutiju za donacije, koja će se nalaziti u CK13.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič