Radionica stripa za srednjoškolce i studente u subotu u Galeriji Matice srpske

Radionica za srednjoškolce i studente "Predić kao strip junak" sa Miletom Poštićem održaće se u subotu, 24. decembra u Galeriji Matice srpske, na Trgu galerija 1.
"Uroša Predića kao strip junaka predstavio je Mileta Poštić. Ovaj poznati novosadski umetnik otkriće svima zainteresovanima kako je osmislio strip o Prediću i uz njegovo vođstvo moći ćete sami da se oprobate u tzv. devetoj umetnosti. Čitajući strip 'Mudrost i ludost se ljude. Uroš Predić u stripu', imaćete priliku da na jedinstven način uđete u umetnički svet Predića i otkrijete zanimljive priče iz njegovog naizgled mirnog života. Tokom radionice upoznaćete strip junaka Predića, a zatim ćete ga, zajedno sa ostalim učesnicima, koristeći maštu i sami kreirati nekoliko scena iz njegovog života", najavljuju u Galeriji.
Počeak radionice je u 14.30 i trajaće do 16 časova.
Za radionicu se možete prijaviti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".