Humanitarni kviz za pomoć malom Stefanu u nedelju u Radio kafeu

Humanitarni kviz za pomoć u lečenju Stefana Petkovića, održaće se u nedelju, 15. januara, u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).
Događaj organizuje Pab kviz Inkvizitor, a kotizacija po učesniku iznosi 200 dinara.
Stefan je prevremeno rođen u 34. nedelji trudnoće, a prilikom boravka u bolnici ostao je bez kiseonika što je ostavilo ozbiljne posledice po njegov razvoj.
Lekari su mu potom utvrdili jednostralnu cerebralnu paralizu, zbog koje mu desna ruka i dalje nema potpunu funkciju, kao i spektar autizma - F84.9.
 
Sredstva su potrebna za specijalističke preglede i analize, fizikalne, logopetske i defektološke tretmane, terapijsko jahanje, lekove kao i ortopetska pomagala.
 
Kviz će početi u 19 časova.
 
Za više informacija pozovite broj 068/1000-600, a možete pomoći i slanjem SMS poruke sa tekstom 1406 na broj 3030.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič