Otvaranje izložbe slika Petra Serebrovskog 6. februara u Fabrici

Izložba slika Petra Serebrovskog "Srpski Serebrovski" biće otvorena u ponedeljak, 6. februara u SKCNS Fabrika.
Otvaranje izložbe slika Petra Serebrovskog 6. februara u Fabrici
Foto: 021.rs
Serebrovski je rođen u Rusiji 1979. godine, a nakon dugog perioda stvaralaštva posvećenog monumentalnom i klasičnom slikarstvu se u 35. godini okreće apstrakciji i počinje aktivno da istražuje ovaj pravac.
Svoje izložbe je izlagao u brojnim gradovima u Rusiji i sveta, a u Novom Sadu je prvi put bio u junu prošle godine kada je organizovao prvu samostalnu izložbu radova inspirisanih Srbijom, srpskom kulturom i istorijom.
Umetnički radovi Serebrovskog nalaze se u privatnim kolekcijama u Rusiji, Italiji, Švajcarskoj, Češkoj i Srbiji, a krase i javne prostore poput hotela, kompanija i izložbenih salona širom sveta.
 
Otvaranje izložbe je u 19 časova, a svi zainteresovani će postavku moći da pogledaju do 10. februara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič