Nedelja u Galeriji Prometej: Radionice i predavanja na temu kulturne transformacije Novog Sada

Povodom obeležavanja Dana grada Novog Sada, 1. februara, u Galeriji Prometej će se tokom cele sedmice održati brojni događaji pod nazivom "Novi Sad - kulturna transformacija".
Nedelja u Galeriji Prometej: Radionice i predavanja na temu kulturne transformacije Novog Sada
Foto: 021.rs
U sredu, 1. februara, će se od 18 časova održati razgovor na temu "Novi Sad nekad i sad: Podgrađe Majur". Učesnici ovog razgovora su Nikola Grdinić i Darko Polić.
U četvrtak, 2. februara, održaće se razgovor na temu "Novi Sad nekad i sad: Almaški kraj" od 18 časova, a ućestvovaće Jadranka Bugarski Vujović, Marijan Majin i Nikola Grdinić.
Narednog dana, u petak, 3. februara, će se od 18 časova održati predavanje "Novi Sad na Dunavu", a o ovoj temi će govoriti Gordana Petković i Zoran Kolundžija.
 
U subotu, 4. februara, organizuje se radionica za decu "Ovde ja živim" koju će voditi Danije Ćirjaković sa početkom u 11 časova.
 
Ulaz na sve programe je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič