"Dani otvorenih vrata" ovog vikenda u Muzeju Vojvodine

Povodom Dana grada Novog Sada biće organizovani "Dani otvorenih vrata" u subotu i nedelju, 4. i 5. februara, u Muzeju Vojvodine.
"Dani otvorenih vrata" ovog vikenda u Muzeju Vojvodine
Foto: 021.rs

Stalne postavke i tematske izložbe "Boško Petrović - skice za velika dela" i "Kažem grad - mislim ljudi" biće dostupne za posetioce od 10 do 18 časova, a ulaz će biti besplatan.

U subotu, 4. februara će od 11 časova biti organizovan program za decu od pet do 10 godina "Teatrić Muzeja Vojvodine" u Dunavskoj 35, a prijava je neophodna na mejl pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs. Program će biti organizovan i od 16 časova.
 
Od 12 časova je organizovano stučno vođenje kroz stalnu postavku "Vojvodina u I i II svetskom ratu" na adresi Dunavska 37.
U nedelju, 5. februara će od 11 časova biti organizovana radionica za decu od pet do 10 godina "Moj grad Novi Sad" na adresi Dunavska 35, a prijava je obavezna na mejl pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
 
Stručno vođenje kroz stalnu postavku "Vojvodina od praistorije do početka 20. veka" i tematsku izložbu "Boško Petrović - skice za velika dela" biće organizovano u 12 časova u Dunavskoj 35.
 
Na adresi Dunavska 37 će od 12 časova biti organizovano i stručno vođenje kroz stalnu postavku "Vojvodina u I i II svetskom ratu".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič