Humanitarna nedelja u Sremskim Karlovcima: Bazar i žurka za lečenje sedmogodišnjeg Miloša

U Sremskim Karlovcima će u nedelju, 12. februara biti održana dva humanitarna događaja na kojima će se skupljati novčana sredstva za sedmogodišnjeg Novosađanina Miloša Ćelapa.
Humanitarna nedelja u Sremskim Karlovcima: Bazar i žurka za lečenje sedmogodišnjeg Miloša
Foto: 021.rs
Taj dan će se od 11 časova u centru ovog mesta, na trećoj tezgi od česme "Četiri lava" održati Humanitarni bazarčić.
Na ovoj tezgi će moći da se kupe kolači, kiflice, zimnica, nakit, kozmetika, vino i ostalo.
Od 19 časova će se u svečanoj sali Artisan (preko puta stare Železničke stanice" održati Humanitarna žurka za Miloša, a nastupiće Acoustic Code Bend iz Novog Sada i di-džej Jovan. Ulaz na žurku je 200 dinara.
 
Sav prihod od hrane i pića je namenjen Milošu, a posetioci će moći da nađu više vrsta domaćeg piva i rakija, domaći biski, džin i vino koji su donacija ljudi iz skoro cele Srbije.
 
Miloš Ćelap treba da početkom marta bude operisan u Italiji, gde će mu donor za transplantaciju koštane srži biti njegova osmogodišnja sestra, a za operaciju je potrebno prikupiti preko 300.000 evra.
 
Milošu možete pomoći i slanjem SMS poruke sa brojem 1420 na 3030, ili uplatom na račun 160-6000001511379-80.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič