Akcija "Budi student na jedan dan" na PMF-u, prijave srednjoškolaca do 20. februara

Akcija Prirodnog-matematičkog fakulteta "Budi student na jedan dan" održaće se od 27. februara do 3. marta, a srednjoškolci mogu da se prijave do 20. februara.
Akcija "Budi student na jedan dan" na PMF-u, prijave srednjoškolaca do 20. februara
Foto: 021.rs
Akcija je namenjena svim učenicima završnih godina, a sa željom da im se pruži što više informacija o akademskom životu.
Studenti i profesori PMF-a će prijavljene provesti kroz zanimljiva predavanje, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, pokazati čitaonicu, biblioteku i ostala mesta na kojima se okupljaju studenti.
Akciju "Budi student jedan dan" PMF organizuje već nekoliko godina unazad i do sada je učestvovalo više od hiljadu srednjoškolaca.
 
Prijava je obavezna na sledećem LINKU.

Teme

PMF
  • Zemlja čudesa

    16.02.2023 07:50
    Akcija!
    Budi student na jedan dan, budi kao Toma!
  • sava

    15.02.2023 02:13
    Potpuno se slazem sa prethodnim komentarom.
    Jako sebicno nabedjeno nastavno osoblje, sklono izivljavanju po nacionalnoj i svim drugim osnovama. Sebe ne vide uopste i degradiraju svaki pokusaj drugih da nesto nauce. Vecinom SPS gospoda.
    A posle vidis da su vecinu naucnih radova plagirali i 20 puta objavljivali isti rad i da nisu nizasta.
    Cilj im je da imaju sto manje studenata da bi svoju decu strpali u institute ili poslali u inostranstvo sa nerealno visokim prosekom.
    I zapamtite tamo Bolonja ne vazi usmeni ispiti sluze samo da nekima podignu a drugima spuste ocene po vrlo sumnjivom kriterijumu.
    Tipicni mediokriteti.
    Ali ko to zavrsi zna bolje od bilo kog inzenjera tako da je velika sramota sto je priucenim inzenjerima poklonjeno da rade u bilo kojoj obrazovnoj istituciji ili institutu samo zato sto su gadovi istog tipa kao nasi bivsi profesori.
  • Haha

    14.02.2023 22:54
    Promocija?!
    Imate sve manje studenata, vreme je da se pomirite sa tim.
    Fakultet koji ne daje prakticna znanja, koji je svoje studente matematike sa uredno zavrsenim cetvorogodisnjim studijama ostavio na cedilu, jer Boze moj- nisu strucni za rad u skoli, dok matematiku predaju inzenjeri sa zrenjaninskog fakulteta.. A gde da se zaposle ti matematicari? Za sta ste ih obucili, sta ste ih to naucili?
    Nadam se da ove godine necete imati niti jednog studenta zainteresovanog za profesorske smerove.
    Hvala, dovidjenja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič