Radionica "Prihvati izazov! Zeleni odgovor" u utorak u Digitalnom omladinskom centru

Radionica "Prihvati izazov! Zeleni odgovor" održaće se u utorak, 21. februara, u Digitalnom omladinskom centru (Vojvode Putnika 1).
Događaj organizuju i vode Bojana Grujić iz Gradske biblioteke u Novom Sadu i Ivana Jovanović Arsić iz Udruženja "Kulturis".
Radionica će se održati u formi laboratorije za participaciju građana, koja podrazumeva aktivno učešće svih prisutnih. 
Na početku će biti osvrt na iskustva i pitanja razvoja ekološke svesnosti mladih Novosađana, kao i na načine na koji bi građani mogli da doprinesu njenom podizanju.
 
U uvodnom delu učestvovaće i Danica Cimbal iz Dečije ekološke akademije, Dušica Milenković iz Pokreta gorana Novog Sada i Sandra Jovanović iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, uz moderaciju Danice Laćarac iz Nacionalne asocijacije zelenih krovova Srbije.
 
Učesnici, sa akcentom na mlade, imaće priliku da kroz grupni rad i dijalog osmišljavaju i predlažu rešenja koja mogu podstaći razvoj ekološke svesti Novosađana i Novosađanki.
 
Radionica će se održati od 17 do 20 časova.
Učešće je besplatno, a prijave su moguće putem mejl adrese prihvatiizazov@kulturis.org ili kontakt telefona 064/88-34-367 (Bojana Grujić) ili 063/43-28-60 (Ivana Jovanović).
 
Tokom radionice će biti obezbeđeni pribor za rad, užina i osveženje, a Gradska biblioteka će svim učesnicima pokloniti besplatnu člansku kartu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič